23948sdkhjf

Nyt køle- og frysehøjlager giver 20-30 jobs

JN Spedition opruster kraftigt med nybyggeri for 80 mio. kr. i Køge. 1. maj blev første spadestik taget til et nyt køle- og frysehøjlager samt 800 kvadratmeter kontor.
JN Spedition med hovedsæde i Herning har indledt opførelsen af et nyt køle- og frysehøjlager samt 800 kvadratmeter kontorfaciliteter på Køge Havn til en samlet pris på ca. 80 millioner kroner.

- Vores plan er at flytte alle aktiviteter i Taastrup til Køge, når det står klar 1. april 2011. Jeg forestiller mig, at vi får brug for at ansætte 20-30 personer de næste to-tre år, så vi samlet kommer op på omkring 40 personer i Køge, siger firmaets direktør Ove Søltoft til Herning Folkeblad.

Køge bliver storebror
Firmaet har specialiseret sig i transport af fødevarer på køl og frost og interessen for en stor sjællandsk base skyldes firmaets mange transporter til hovedstaden og Sverige.

Firmaet overtog i 2009 en konkurrent i Taastrup.

- Herning vil også fremover spille en kæmperolle for firmaet, men det er klart, at Køge bliver storebror. Det, vi bygger i Køge, er tre gange større end vores nuværende domicil i Herning, fortæller Ove Søltoft til Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094