23948sdkhjf

Amanda Seafood nomineret til anerkendt pris

Dansk producent af fiskekonserves er med i opløbet om at vinde en af verdens fineste fødevarepriser på messen SIAL i Paris.
Det er Amanda Seafoods produkt Tun i Tern, der er blevet indstillet som det bedste danske produkt i kategorien, der dækker færdigretter, pasta, dåsevarer, tilsætning og dressing.

Tun i Tern skal nu konkurrere med lignende produkter fra hele verden om at blive udvalgt til en såkaldt SIAL d’or pris.

- Det er naturligvis en stor glæde og en ære for os, at vi er blevet udvalgt til at repræsentere Danmark i den her kategori. Vi lancerede først Tun i Tern sidste år og har satset meget på produktet. Derfor er det rart at se, at det nu bærer frugt i form af en stor faglig anerkendelse som denne, siger Jesper Kold Sørensen, der er adm. direktør i Amanda Seafoods.

Jury vurderer
Produkterne skal vurderes af en international jury med repræsentanter fra samtlige 28 lande, der deltager i SIAL-konkurrencen.

Det sker i maj måned, hvor de internationale vindere vælges ud fra kriterier som fornyelse, udseende, smag, ernæringsværdi, emballage, markedsføring samt fordele for forbrugerne.

Med indstillingen følger Amanda Seafoods i kølvandet på tidligere vindere som Kohberg, Carlsberg og Arla.

- Vi håber naturligvis, at vi kan gå hele vejen og vinde den internationale pris, da det kan åbne nogle døre for os i forhold til det europæiske marked. Men først og fremmest er det bare et rart skulderklap, der har bekræftet os i, at vi valgte rigtigt, da vi sidste år satsede på Tun i Tern som et helt nyt fiskeprodukt til danskerne, siger Jesper Kold Sørensen.

Tun i Tern er - som navnet antyder - tunfisk, der er skåret i tern.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078