23948sdkhjf

Økobloggere skal inspirere til fremtidens økologipolitik

Fødevareministeriet, Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer lancerer en fælles økologiblog, som skal give inspiration til en økologi-politisk vision.
Bloggerne vil skrive om omlægning til økologi, forbrugertillid og markedsudvikling samt innovation og forarbejdning.

Bloggen er del af optakten til en stor økologi-debatdag den 10. juni, hvor fødevareministeren har inviteret en række eksperter til at komme med indspil til Fødevareministeriets økologipolitiske vision.

- For at nå målet om en fordobling af det økologiske areal i 2020 har vi brug for alle gode input og konstruktiv dialog med de mennesker, som i sidste ende skal realisere målene. Jeg håber, at rigtig mange vil læse og kommentere på bloggen – det vil jeg i hvert fald selv, siger fødevareminister Henrik Høegh.

Se alle skribenterne og deltag i debatten på økobloggen .

Bloggen skal skabe debat
Christian Fris Bach (Folkekirkens Nødhjælp) Hanne Risgaard (Skærtoft Mølle) og Erik Andersen (fra Jysk Økologi) er blandt skribenterne på øko-bloggen, der forventes at skabe en debat om fremtidens økologi i Danmark.

Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer ser frem til de kommende økologidebat.

- Det er en væsentlig debat og det er godt, at der er ambitiøse politiske mål at gå efter. Nu er det op til os at være med til at skabe rammerne for, at målene bliver indfriet. Jeg vil følge debatten tæt og ser frem til at kommentere på blogindlæggene, siger Uffe Bie, formand for økologisektionen i Landbrug & Fødevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094