500 skåle om dagen - 365 dage om året.
Og det er bare i én nudelrestaurant.
Den hedder Hiday Hidaka og ligger i Tokyo, og den er en del af en kæde med 250 restauranter af samme navn.
I hver skål japansk nudelsuppe, der langes over disken i løbet af frokostpausen, ligger 40 gram svinekød fra Danish Crown.
Og når det regnestykke gøres op på årsplan, så betyder det, at der fortæres flere end 45 millioner skåle nudelsuppe med dansk svinekød. Alene i restaurantkæden Hiday Hidaka.
Indblik i JapanDanish Crowns bestyrelse er i disse dage i Japan for at besøge de vigtige japanske kunder og for at få indblik i Danish Crowns position på det japanske marked.
Mandag gik turen efter et besøg hos Itoham blandt andet forbi Hiday Hidaka, hvor slipsene måtte stikkes ind under skjorten på japansk vis, så det ikke var i vejen, da svinekødet skulle fanges ind med pinde.
Mandag gik turen videre til supermarkedskæden Kasumi for at se på, hvordan det danske kød præsenteres i køledisken.
Danish Crowns eksport til Japan tegner sig årligt for mellem 3 og 4 mia. kroner.