23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Svinekød hitter i japansk suppe

Kød fra Danish Crown lander hvert år i mere end 45 mio. skåle med suppe. Eksporten til Japan tegner sig årligt for mellem 3 og 4 mia. kroner.

500 skåle om dagen - 365 dage om året.

Og det er bare i én nudelrestaurant.

Den hedder Hiday Hidaka og ligger i Tokyo, og den er en del af en kæde med 250 restauranter af samme navn.

I hver skål japansk nudelsuppe, der langes over disken i løbet af frokostpausen, ligger 40 gram svinekød fra Danish Crown.

Og når det regnestykke gøres op på årsplan, så betyder det, at der fortæres flere end 45 millioner skåle nudelsuppe med dansk svinekød. Alene i restaurantkæden Hiday Hidaka.

Indblik i Japan

Danish Crowns bestyrelse er i disse dage i Japan for at besøge de vigtige japanske kunder og for at få indblik i Danish Crowns position på det japanske marked.

Mandag gik turen efter et besøg hos Itoham blandt andet forbi Hiday Hidaka, hvor slipsene måtte stikkes ind under skjorten på japansk vis, så det ikke var i vejen, da svinekødet skulle fanges ind med pinde.

Mandag gik turen videre til supermarkedskæden Kasumi for at se på, hvordan det danske kød præsenteres i køledisken.

Danish Crowns eksport til Japan tegner sig årligt for mellem 3 og 4 mia. kroner.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web04