Region Midtjylland er klar med en innovationspulje på 24 mio. kr., der løber over 3 år.
Målgruppen er virksomheder inden for fødevaresektoren, vidensinstitutioner, forbrugere, fødevarenetværk og andre, der kan bidrage til innovation i fødevaresektoren.
Den nye pulje er et led i Vækstforums satsning, der har overskriften ”Klog hverdagsmad som sund forretning”, og som handler om at få mere viden ind i fødevaresektoren og gøre den mere
konkurrencedygtig.
Unikt regionalt tilbudGreta Jakobsen, formand for Vækstforums fødevareråd, glæder sig til at se spændende projektforslag til klogere hverdagsmad.
- Det er startskuddet til et unikt regionalt tilbud til virksomheder inden for fødevarebranchen; hvad enten forretningsområdet er inden for råvarer, teknik, emballage, sunde produkter, afsætning eller detailhandel – alle kan deltage, siger Greta Jakobsen.
Læs mere om
.
Læs mere om regionens