23948sdkhjf

Årets første sommerrekord på Danish Crown

Torsdag sendte Danish Crown i Herning 20 lastbiler af sted med 187.468 bakker kød. Det er dobbelt op i forhold til en almindelig dag på fabrikken.
Der var lagt op til en rekord allerede fra morgenstunden.

Baggrunden for den store produktion var butikkernes ekstra store indkøb op til grundlovsdag, hvor langt de fleste butikker holder lukket.

Dygtige medarbejdere
Og da torsdag var omme, var der blevet sendt knap 110.000 kg detailpakket køb ud i handlen. Det svarer til 187.468 bakker kød fyldt på 20 lastbiler.

- Det er knap dobbelt op i forhold til en almindelig dag på fabrikken, og det kan også kun lade sig gøre med dygtige og samarbejdsvillige medarbejdere, der er villige til at give den en ekstra skalle forklarer Allan Ernstrøm, produktchef i Herning.

Vejrudsigten hjælper
Med i sommerrekorden fra i går var der knap 40.000 bakker Grill’it.

- På en normal dag producerer vi mellem 15-18.000 bakker, så weekendens varme vejr har helt klart en indflydelse på, hvor meget der bliver bestilt, forklarer Torben Pedersen, salgschef i Danish Crown.

Han håber, Danmark kommer langt i VM-mesterskaberne, for fodbold og grillvejr er rigtig gode forudsætninger for et godt sommersalg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093