23948sdkhjf

Danish Meat Company lukker

Det blev kun til 10 ugers slagteridrift på Danish Meat Company i Vrå. Uden forudgående varsel, har de engelske ejere besluttet at lukke slagteriet øjeblikkeligt
- Det er noget lort, det her!

Så kontant lyder kommentaren fra Bøje Sørensen, der er tillidsrepræsentant på Danish Meat Company i Vrå.

Efter kun 10 uger på markedet har de engelske ejere af slagteriet besluttet at hive stikket ud, og den sidste gris er slagtet, skriver Fødevareforbundet NNF i en pressemeddelelse.

Bøje Sørensen vidste intet om ledelsens beslutning, før han blev indkaldt til møde i dag. De 53 medlemmer af Fødevareforbundet NNF kan nu gå ind i den dystre arbejdsløshedskø i Nordjylland.

Skuffelse over lukning
- Jeg er utrolig skuffet på mine egne og mine kollegaers vegne. Det var ikke det, vi drømte om, da slagteriet åbnede i starten af april, siger Bøje Sørensen.

Han fortæller desuden, at en del af de 53 medarbejdere valgte at kvitte deres tidligere job for at starte på Danish Meat Company. Det var medarbejdere, der var ansat på slagteriet, da det lukkede i december 2008, og de valgte bevidst at droppe deres job for at kunne vende tilbage til slagteriet og deres gamle kollegaer.

Medarbejderne er kun blevet telefonisk orienteret om situationen, men er blevet indkaldt til et møde mandag morgen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078