23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Produktionen af økologisk fjerkræ stiger

Produktionen af økologiske slagtekyllinger er på et år steget med 354.000 stk. Det viser nye tal fra Plantedirektoratet.

Produktionen af økologiske slagte-kyllinger og -ænder er steget i Danmark, skriver Landbrug & Fødevarer.

I følge organisationen viser Plantedirektoratets nye statistik over økologiske jordbrugsbedrifter, der netop er blevet offentliggjort, at produktionen af økologiske slagtekyllinger i 2009 var på 421.000 og 110.000 for ændernes vedkommende.

De tilsvarende tal i 2008 var blot på 67.000 kyllinger og 11.000 ænder.

- Selv om økologisk fjerkræ fortsat udgør en meget lille andel herhjemme, så viser tallene at branchen er i en rigtig god udvikling. Med lidt mere fokus på netop økologiske kyllinger og ænder i detailleddet, vil forbrugerne også i stigende grad efterspørge disse produkter, siger Kirsten Lund Jensen, teamleder for økologi i Landbrug & Fødevarer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|