Første år i det rekonstruerede mejeri gav et lille millionoverskud.
- Vi lagde meget besindigt og forsigtigt ud, og der er der kommet et tilfredsstillende resultat med et overskud på 1,5 mio. kr. ud af. Vi har voksende fodfæste i mange forretninger, og butikken i Ingstrup er rigtig godt besøgt, siger bestyrelsesformand Hans Schmidt Andersen til Nordjyske.
Det lille ostemejeri blev i december 2008 lukket af de tidligere ejere, Hirtshals Mejeri, men en flok medarbejdere og en kreds af eksterne investorer rekonstruerede mejeriet.
Mejeriet forventer at ansætte en eller to medarbejdere i år og arbejder på at udvikle nye ostetyper, både råmælksoste og en fast, karakterfuld ost under navnet Ingbo.
- Ostesmagen udvikler sig i disse år, fra milde danbotyper til stærkere og fastere, mere i retning af Primadonna- og gouda-typer. Vi ser rigtig optimistisk på fremtiden, og vi diskuterer flere forskellige nye initiativer forklarer Hans Schmidt Andersen til Nordjyske.