23948sdkhjf

Lille millionoverskud i Ingstrup Mejeri

Første år med ny ejerkreds gav et overskud på 1,5 mio. kr. og nye initiativer, øget omsætning og flere ansatte forventes i år.
Første år i det rekonstruerede mejeri gav et lille millionoverskud.

- Vi lagde meget besindigt og forsigtigt ud, og der er der kommet et tilfredsstillende resultat med et overskud på 1,5 mio. kr. ud af. Vi har voksende fodfæste i mange forretninger, og butikken i Ingstrup er rigtig godt besøgt, siger bestyrelsesformand Hans Schmidt Andersen til Nordjyske.

Det lille ostemejeri blev i december 2008 lukket af de tidligere ejere, Hirtshals Mejeri, men en flok medarbejdere og en kreds af eksterne investorer rekonstruerede mejeriet.

Udvikle nye ostetyper
Mejeriet forventer at ansætte en eller to medarbejdere i år og arbejder på at udvikle nye ostetyper, både råmælksoste og en fast, karakterfuld ost under navnet Ingbo.

- Ostesmagen udvikler sig i disse år, fra milde danbotyper til stærkere og fastere, mere i retning af Primadonna- og gouda-typer. Vi ser rigtig optimistisk på fremtiden, og vi diskuterer flere forskellige nye initiativer forklarer Hans Schmidt Andersen til Nordjyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125