23948sdkhjf

Chefer fyret i LandboNord

Forretningsudvalget fyrer direktør Søren Hertel og økonomirådgivningens chefkonsulent, Flemming Sørensen. Begge fritages for arbejde i opsigelsesperioden.
Bestyrelsen for LandboNord har på et møde besluttet at afskedige direktør Søren H. Hertel til fratræden den 30. september 2010.

Baggrunden er utilfredshed med varetagelsen af ledelsesfunktionerne.

- Søren H. Hertel er fritaget for arbejde i opsigelsesperioden, ligesom alle poster denne har varetaget i relation til LandboNord også straks bortfalder, lyder det fra bestyrelsen med formand Niels Vestergård Salling i spidsen.

Glad for jobbet
Souchef Poul Stendahl varetager midlertidigt direktøropgaven i LandboNord, indtil en endelig afløser er fundet.

- Jeg håber, med de seneste prisstigninger på mælk og svinekød, at det lysner for LandboNords medlemmer. Jeg har været glad for at være ansat i LandboNord. LandboNord har nogle entreprenante og spændende kunder og nogle dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg har været glad om morgenen, når jeg er gået på arbejde og glad om aftenen, når jeg gik hjem, siger Søren H. Hertel.

Utilfredshed bag fyring
Samtidig er chefkonsulent i LandboNords ØkonomiRådgivning, Flemming Sørensen, opsagt til fratræden den 31. december 2010 på grund af utilfredshed med hans varetagelse af ledelsesfunktionerne.

Flemming Sørensen er også fritaget for arbejde i opsigelsesperioden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078