23948sdkhjf

Markedspladsen får nyt look

Markedspladsen på Food Supply er ændret til ”Maskiner” og ”Produkter”.
Oprindeligt var markedspladsen på Food Supply primært lavet til lejlighedsvis handel med brugte maskiner og varer – men efterhånden bruges den i stadigt større omfang til generel præsentation af produkter og maskiner.

Det tager Food Supply nu konsekvensen af ved at dele markedspladsen op i maskiner og produkter.

Mere overskuelig markedsplads
- Opdelingen af markedspladsen i maskiner og produkter sker for at give vores brugere et bedre overblik over annoncerne inden for de enkelte områder, forklarer salgs- og marketingkoordinator for Industry Supply, Hanne Marie Lou.

Samtidig får brugerne mulighed for at søge blandt et større antal annoncer, idet maskinhandlere og leverandører, der er medlem på Food Supply, nu får mulighed for at importere disse direkte fra deres egen hjemmeside.

- Det betyder dog ikke, at nyhedsbrevet bliver endnu større. Samtidig lægger vi nemlig restriktioner på brugen af Produkter og Maskiner således, at vores medlemmer maks kan indrykke to annoncer i nyhedsbrevet om ugen. Der er allerede i dag rigtig mange annoncer i nyhedsbrevene, og med en lettere tilgang til indrykning skal vi sikre, at nyhedsbrevet ikke fuldstændig drukner i annoncer, siger Hanne Marie Lou.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094