23948sdkhjf

Easyfood leverer brød til store koncerter

Brødproducenten skal levere brød til både Roskilde Festival og Grøn Koncert og det er den administrerende direktør stolt af.
Muskelsvindfonden, der står bag de grønne koncerter og har flere store madboder på festivalen i Roskilde, har indgået et samarbejde med en af Danmarks største leverandører af convenience produkter, Easyfood.

Det er blevet til nogle sundere brødprodukter, som fonden regner med at sælge over 200.000 af hen over sommeren.

- Når man er til koncert, er det nok ikke sundhed, man først og fremmest tænker på. Men vi vil gerne tilbyde folk noget ordentligt at spise og øge både kvaliteten og sundhedsværdien på det, vi sælger i vores boder. Derfor har vi taget beslutningen om at skabe bedre brød i samarbejde med Easyfood, forklarer Kristoffer Thorn Poulsen, indkøbschef hos Muskelsvindfonden.

Stolt af samarbejde
Easyfood producerer også økologiske pizzabunde, der skal bruges i fondens madboder på Grøn Koncert og Roskilde Festival.

Hos Easyfood er adm. direktør Flemming Paasch stolt af det nye samarbejde.

- Jeg opfatter det som en blåstempling af både vores evner til at udvikle nye produkter og vores satsning på sunde kvalitetsbrød, at vi nu kan levere brød til så store koncertarrangementer, siger Flemming Paasch.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079