23948sdkhjf

Coop afholder konference om økologi

Hvad vil fremtidens børnefamilier sætte på spisebordet? Det og andre spørgsmål vil blive besvaret, når Coop inviterer til konference om økologi og børnefamilier.
Hvad spiser danske børn og deres familier?

Hvorfor holder familien op med at spise økologisk, når yngste barn fylder 8 år?

Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive besvaret, når Coop torsdag den 19. august kl. 9.00 i Tivolislottet på Rådhuspladsen i København holder en konference om økologi og børnefamilier.

Børnefamiliernes forbrug
På konferencen vil en helt ny undersøgelse om udviklingen i børnefamiliernes forbrug af økologiske varer fra FDB Analyse blive fremlagt.

Danmarks førende specialist i danskernes kostvaner, cand. brom og forsker ved DTU, Sisse Fagt, vil fortælle om børnefamiliernes mad og måltider.

Fremtidsforskeren Liselotte Lyngsø vil komme med sine bud på, hvad fremtidens børnefamilier vil interessere sig for i relation til økologi.

Viden og inspiration
CSR-chef i Coop Katrine Milman vil offentliggøre nye tal fra 2010 og Brødrene Price vil filosofere over mad, økologi og børnefamilier.

Formålet er at give viden og inspiration, der kan bringe økologi-forbruget videre, så det samlede marked kan vokse. I dag udgør det cirka 5 procent af det samlede danske fødevareforbrug. Konferencen er for producenter, indkøbere, forskere og andre med særlig interesse for området.
Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094