23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hatting vil sælge rå dej

Frossen rå dej er et nyt område for Hatting, som håber at dejen vil falde i travle forbrugeres smag.

Rå-dej fra Hatting er, som navnet siger, rå dej, der er formet til boller.

Hatting håber, den nye satsning vil behage forbrugere, der ønsker at servere nybagt brød - uden for meget bøvl.

Det sidste touch

- Vi er i en tid, hvor mange danskere gerne vil lave maden fra bunden selv – men tiden tillader det ikke. Derfor leder de efter løsning, hvor de selv kan give retten det sidste touch – uden det store besvær. Det gælder også for brød, siger senior produktchef i Hatting, Anja Hansen.

Hatting sender dejen i detailhandlen sidst i august.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|