23948sdkhjf

Slagteriarbejdere fra Sdr. Borup genansættes

Opdateret kl. 11.45: Medarbejdere fra det lukkede slagteri i Sdr. Borup, der tidligere husede Tulip, får nu nyt arbejde i Hadsund på grund af en stor ordre.
Det er en stor ordre fra Japan til Danish Crowns slagteri i Hadsund, som bevirker, at der er blevet genansat medarbejdere.

- De 12 nye medarbejdere bliver nøglepersoner i en slice-produktion til Japan, oplyser fabrikschef Jørn Sølvsten, Danish Crown i Hadsund til NNF.

På et møde med de ledige i jobbanken i Sdr. Borup var der mødt 70 interesserede og af dem skrev 47 en ansøgning. 15 var til samtale.

Utroligt dejligt
- Det er meget kvalificerede medarbejdere, vi nu har ansat, og jeg er glad for, at der nu igen kommer liv i slagteriet i Sdr. Borup. Men jeg tør ikke love, at der ansættes flere lige med det samme. Der er utroligt mange ting, som kan spille ind. Men, siger Jørn Sølvsten, 12 nye medarbejdere er da en begyndelse.

Afdelingsformand Flemming Hansen, Fødevareforbundet NNF Østjylland, er meget glad for, at 12 kolleger nu kommer i arbejde.

- Når det er lykkedes at få så stor en ordre hjem fra Japan, så skyldes det ikke mindst den ildhu og iver, som Jørn Sølvsten ligger for dagen. Han tænker utraditionelt og gør rigtig meget for at få nye ordrer i hus. Det er med til at holde fabrikken i Hadsund godt kørende. At der så er en sidegevinst med nye arbejdspladser er utrolig dejligt, siger Flemming Hansen fra NNF.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112