23948sdkhjf

Foss bygger nyt hovedsæde i Hillerød

Hillerød Kommune og Foss har underskrevet en købsaftale på 35 mio. kr. for mere end 100.000 kvadratmeter jord.
Arealet, der ligger på Peder Oxes Allé i Hillerød skal bruges til et nyt innovationscenter og hovedsæde.

Aftalen blev underskrevet af borgmester Kirsten Jensen, kommunaldirektør Erik Nygreen, administrerende direktør Torben Ladegaard og HR- og kommunikationsdirektør Tue Bøtkjær Foss.

- Jeg er overordentlig glad for, at en af Hillerøds betydeligste virksomheder fortsætter sin vækst her hos os. Foss er en af de rigtig store og gode arbejdspladser i kommunen med en international profil. Foss hører med til Hillerøds historie og nu tydeligt også til fremtiden, da virksomheden har ønsket at udvide her, siger borgmester Kirsten Jensen.

Færdigt i 2012
Også hos FOSS er der glæde over jordkøbet.

- Vi afsætter årligt en stor del af budgettet til udvikling og innovation. Derfor skal de rette rammer være til stede. Med denne investering stiler vi efter et fleksibelt arbejdsmiljø, der indbyder til videndeling og arbejde på tværs – elementer som er en forudsætning for innovativt arbejde. Samtidig glæder vi os over, at vi kan blive i Hillerød i mange år endnu, og at vi med denne investering kan understøtte vores position på verdensmarkedet, siger koncernchef Peter Foss.

Selve byggeriet bliver på cirka 10.000 kvadratmeter og forventes færdigt i løbet af 2012. FOSS overtager grunden den 1. august 2010, men allerede nu kan der gennemføres undersøgelser af grundens jordbunds- og miljøforhold.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064