23948sdkhjf

Det sker: Mobile Løsninger – et kig ud i fremtiden

Teknologisk Institut inviterer til foredrag om den mobile arbejdsplads, intelligent anvendelse af produktinformation og mobilløsninger inden for logistik og fremtidens handel.
Effektivisering og value added services vil være nøgleord i fremtidens logistikprocesser.

Mobile løsninger og trådløs kommunikation vil have en central rolle.

Derfor inviterer Teknologisk Institut til en dag med indlæg, som dækker spændende problemstillinger omkring den mobile arbejdsplads, sikkerhed, sporbarhed, intelligent anvendelse af produktinformation og fremvisning af forskellige mobile løsninger, der kan sikre øget værdi inden for logistik og fremtidens handel.

Succesfuld oplevelse
Teknologisk Institut vil vise, hvordan mobile løsninger og trådløse teknologier kan give kunderne en succesfuld oplevelse ifm. distribution af varer og e-handel.

Trådløs teknologi og anvendelse af mobiltelefoni er nødvendige elementer for at sikre ovenstående i en tid, hvor mobiltelefonen er allemandseje, og alle efterstræber fleksible løsninger.

Læs mere på Teknologisk Institut – hvor også tilmelding kan finde sted.

Teknologisk Institut, Emballage og Transport, har gennem mange år opbygget og videreudviklet ”Forum for Logistik og E-handel”, der er et bredt sammensat og deltagerstyret netværk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093