23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

80 nye studerende på fødevareuddannelsen

14 procent flere unge end sidste år åbnede et brev fra Københavns Universitet med besked om, at de kan uddanne sig til bachelor i fødevarevidenskab.

80 nye studerende er en stigning på 14 pct. i forhold til 2009, hvor 70 nye studerende blev optaget på uddannelsen.

Institutleder Lars Nørgaard på Institut for Fødevarevidenskab hilser de mange nye fødevarestuderende velkommen:

- Fødevarevidenskab er fantastisk spændende og kombinerer værktøjer fra grundforskningen til nyttig anvendelse i fødevareproduktionen til glæde for forbrugerne i dagligdagen., siger han og fortsætter:

- Med en fødevareuddannelse kan man for eksempel vælge at arbejde med store komplicerede produktionsanlæg i fødevareindustrien, produktudvikle gastronomiske nicheprodukter eller hjælpe u-landene med at forbedre deres fødevaresikkerhed.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.144