23948sdkhjf

Boom i bestilling af take-away via mobilen

Gennem de sidste måneder har Just-Eat take-away-portalen kunnet registrere en kraftig vækst i antallet af ordrer fra mobiltelefoner, og tendensen ser ud til at fortsætte.
I løbet af sommeren er antallet af bestillinger på Just-Eat, via mobiltelefon, steget med hele 48 procent, sammenlignet med de foregående måneder.

- Alene i juli måned har i alt 6.500 sultne danskere valgt, at bestille deres måltid med mobile enheder som eksempelvis Iphone og en række forskellige modeller med Android-styresystemet. Det er faktisk en fordobling sammenlignet med januar i år – det er en ret markant stigning, fastslår Morten Larsen, som er direktør for Just-Eat.

Endnu nemmere
iPhone ligger klart i spidsen, som den mest benyttede blandt Just-Eat’s brugere, men også fx enheder med Android er blevet meget mere udbredt. Dertil kommer Apples Ipad som, uden at være lanceret i Danmark, allerede anvendes ved hver tiende bestilling fra mobile enheder.

- I situationer, hvor der er andre ting, folk hellere vil bruge tid på end at lave mad, vælger mange den enkle og hurtige løsning, at få maden leveret. At man så også kan bestille fra mobilen, gør det hele endnu nemmere – den mulighed passer perfekt ind i et forbrugsmønster, som i forvejen bevæger sig i retning af mere convenience, siger Morten Larsen.

I øjeblikket er Just-Eat til stede i Danmark, Storbritannien, Irland, Holland, Belgien, Canada, Norge og Sverige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329