23948sdkhjf

Københavns madfestival åbner i metroen

Hvordan smager Amager eller Kgs. Nytorv? Det kan du få et bud på, når madfestivalen Copenhagen Cooking skydes i gang den 19. august. 85 kulinariske oplevelser på 10 dage.
Copenhagen Cooking byder velkommen den 19. august med et spiseligt portræt af København i metroen.

Fra Vestamager til Vanløse er der indsat specialmetro på strækningen mellem Kastrup, Vanløse og Vestamager. Og for prisen af en togbillet kan du hoppe af og på, som du vil eller tage hele den 4-timers lange rejse og smage Zonen for madkulturs fortolkning af København i samarbejde med Madkulturzonen / Madeleines Madteater og Københavns Metro.

Fra krebsegilde til køkkenhaver
Festivalen har i år 85 arrangementer på programmet. Forbrugere kan f.eks. spise klimavenlig mad på en KLIMA+ restaurant, tage på skaldyrsfestival på Carlsberg, krebsegilde i Kødbyen eller opleve 17 kogekoners livretter.

I byens rum vil der være masser af aktiviteter. Markeder, sensommermenu ved Aamanns Etablissement i Østre Anlæg, picnic og underholdning i Landbohøjskolens Have, og på Grøbrødretorv grilles en hel okse. Og lørdag den 28. august er der stort gadekøkken under navnet ”Taste the World” på Nørrebrogade.

Se hele programmet

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094