23948sdkhjf

Det sker: eat2010 – Smagsfest for livsnydere

Der diskes op med smagsoplevelser for alle sanser, når madmessen eat2010 i den kommende weekend, d.27.-29. august, samler madentusiaster for 7. år i træk.
Messen er i år udvidet med en hverdag og nye aktiviteter i både børne- og voksenhøjde.

- Oplev kendte kokke og aktuelle kogebogsforfattere i Showkøkkenet
- Sammensæt dit eget favoritmåltid på Smagstorvet
- Lad børnene udfolde sig i Kidz Kitchen
- Få pirret alle sanser i den kulinariske køkkenkabaret
- Mød tyske vinbønder og specialimportører på Winzermarkt
- Gå amok i årstidens bedste frugt og grønt på Grøntsagsfestivalen
- Lær at stege den gode bøf hos Danish Crown
- Bliv dus med det vilde køkken hos Danmarks Jægerforening

Se, smag, oplev og køb de bedste kvalitetsråvarer, der er hentet ind fra både ind- og udland. På Danmarksruten er bl.a. laks fra Fanø, gourmetchokolade fra Fyn, kirsebærvin fra Lolland og blåskimmelost fra Bornholm.

I Showkøkkenet kan man opleve kendte kokke og aktuelle kogebogsforfattere i fuld vigør
Energidrengene fra Joe&The Juice giver deres opskrift på den optimale kickstarter, Birgitte Escherich fra bl.a. ”Ha´det godt” –TV-programmet byder på køkkenkræs til lavbudget, Søren Ejlersen m. venner løfter sløret for sin livret fra den spritnye kogebog ”Arstidernes nye livretter”, Jens Rahbek tryller med sushi baseret på de bedste nordiske råvarer, den tidl. TV2 kok Karsten Kromann laver mad for fuld tryk(koger), Alverdens kogekoner bag ”Send flere krydderier” trækker i køkkenforklæderne og Summerbird præsenterer chokoladedrømme for ”gør det selv folket”.

Kidz Kitchen byder på køkkenhits for kids med små minikokkeskoler
Her kan børn fra ca. 8 år ganske gratis blive sushikok på en time, få inspiration til den sunde og sjove madpakke og designe sin egen fødselsdagslagkage.

Få pirret alle smagssanser i den Kulinariske Køkkenkabaret
Når Zonen for Madkultur sætter unikke danske fødevarer under lup og inspirerer til at se og smage dem som andet og mere end bare fødevarer. 7 små forestillinger præsenteres under madmessen.

Smagstorvet – fusion mellem café og markedsplads
Som noget nyt kan frokosten indtages ved langborde midt i madområdet, hvor den tilkøbte frokostbillet/poletter giver adgang til et antal udvidede smagsprøver i boderne i området.
Så kan man selv sammensætte sit favoritmåltid og vælge om man vil nyde fisk eller vildt, øl eller vin og ost eller chokolade.

eat2010
Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Tid : Fredag d. 27. august kl. 12-20, lørdag og søndag d. 28. og 29. august kl. 10-18
Entré: kr. 125 for voksne og kr. 60,- for børn u. 12 år i selskab med voksne.
Se program på www.eat-madmesse.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11