23948sdkhjf

Foss køber Ibsen Photonics

Hillerød-virksomheden ejer nu 85 % af aktierne i den nordsjællandske virksomhed Ibsen Photonics. Aktieopkøbet skal sikre den fortsatte leverance af spektrometre.
Foss var i forvejen i besiddelse af en mindre aktieandel i Ibsen Photonics, men nu har man opkøbt yderligere 73 % af aktierne, så man i alt ejer 85 %.

- Vi har arbejdet med Ibsen gennem nogle år nu og har vurderet deres spektrometer-løsninger til at være enestående. Det er dels baseret på en exceptionel gitterteknologi og optisk design-knowhow og dels baseret på Ibsens unikke beslutning om at samarbejde med deres kunder for at finde win-win-løsninger. Vi er overbeviste om, at Ibsen har den nødvendige opbakning for at vokse og blive en profitabel investering for Foss, siger Kim Vejlby Hansen, executive VP Innovation & Quality hos Foss.

Vil sikre leverancer
Foss bruger Ibsens produkter i deres analyseinstrumenter, og gennem aktieopkøbet vil man sikre den fortsatte leverance af spektrometre.

- Vi hos Ibsen ser denne handel som bevis på, at vores overlegne teknologi kombineret med kunde-support og samarbejde er den rigtige vej til at sikre langsigtet, profitabel vækst, siger Torben Jacobsen, president og CEO hos Ibsen Photonics.

- Med opbakningen fra Foss-gruppen har vi musklerne til yderligere at udvikle vores forretning – gitterteknologi, overvågningsmonitorer og spektrometre – for at støtte alle vores kunder over hele verden med vores normale pligtopfyldenhed, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109