23948sdkhjf

Ny direktør i Danisco

Den nye direktør for Enablers-divisionen er Gilles van Nieuwenhuyzen, som har bred erfaring fra virksomheder i fødevareindustrien og ingrediensindustrien.
Gilles van Nieuwenhuyzen er udnævnt til direktør for Enablers-divisionen og medlem af Executive Committee i Danisco pr. 1. september 2010.

Den nye direktør i Danisco, Gilles van Nieuwenhuyzen er hollænder og har bred erfaring fra ledende internationale stillinger inden for overordnet ledelse, marketing, drift og strategi i både fødevareindustrien og andre områder.

Konstitueret administrerende direktør
Han har relevant erfaring fra ingrediensindustrien og har arbejdet for CSM fra 2001-2007 som Division Director for Purac, hvor han blev udnævnt til direktionen i 2006. Gilles van Nieuwenhuyzens tidligere karriere omfatter lederstillinger i globale virksomheder som DSM, Rexam, McKinsey og Shell, og i de seneste to år har han fungeret som konstitueret administrerende direktør bl.a. i Vopak.

Gilles van Nieuwenhuyzen har en kandidatgrad i fysik fra Delft University of Technology og en MBA fra INSEAD i Frankrig.

- Gilles har stor erfaring i at lede store, globale virksomheder, og vi ser frem til hans bidrag til at udvikle vores forretning i tråd med Becoming first choice, siger Tom Knutzen, administrerende direktør i Danisco.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078