23948sdkhjf

Ny vinimportør vil udfordre konkurrenter

En ny vingrossist vil forsøge at sælge vin billigere end konkurrenterne. Fordyrende mellemled skal skæres fra, og så hjælper det også at have en meget billig husleje.
Vinen vil blive kørt direkte fra producenterne til et lagerhotel.

Restauratørerne bestiller vinen over internettet, betaler med det samme, og næste dag kommer fragtmanden trillende med bestillingen, skriver Børsen.

- Det er et forsøg på at sælge vin på en anden måde, siger Preben Brink, der ud over at være én af de tre grundlæggere af Vinengros også driver restaurant Ravelinen på Christianshavn.

Meget lav husleje
Andre vinimportører kan have udgifter til egne lokaler med uddannet personale, der står klar til at hjælpe kunderne. Bagefter er der udgifter til egne fragtmænd. Vinengros har ingen af delene og betaler kun en meget lav husleje for lagerhotellet.

- Hvis vi ikke sælger én eneste flaske vin, så har vi måske faste udgifter for 5-6.000 kroner om måneden. Selv om vi har en lav avance, så løber det nemt rundt for os, siger Preben Brink til Børsen.

Det nye vinfirma sigter mod en omsætning på 2 mio. kr., for så hænger forretningen sammen og der er udbytte til de tre investorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078