23948sdkhjf

Skål for regnskab fra Royal Unibrew

1. halvår er gået bedre end forventet, så nu opjusterer bryggeriet forventningerne til årets samlede resultat med mere end 100 mio.kr.
Den positive udvikling i Royal Unibrews indtjening fortsatte i 2. kvartal.

Resultat af primær drift steg i første halvår 2010 med DKK 65 mio. til DKK 152 mio. mod DKK 87 mio. i 2009, hvilket er bedre end forventet.

- Vi oplever fortsat volatilitet og skarp konkurrence på alle markeder. Vi er derfor godt tilfredse med at have fortsat den positive udvikling i koncernens resultater, som er en konsekvens af en øget markedsføringsindsats, lancering af nye produkter, et fortsat og vedholdende fokus på en stram effektivitetsstyring samt dygtige og dedikerede medarbejdere, siger Henrik Brandt, adm. direktør.

Forventninger hæves med 100 mio.kr.
De stærke resultater i 1. halvår betyder, at forventningerne til resten af året opjusteres.

Der forventes nu en nettoomsætning i intervallet DKK 3,7‐3,85 mia. og et EBITDA i intervallet DKK 575‐625 mio., hvilket er DKK 100 mio. mere end tidligere forventet.

- Med baggrund i denne positive udvikling opjusterer vi nu forventningerne til både omsætning og resultat i 2010. Vi er dermed tæt på at opfylde vores langsigtede finansielle målsætninger og har
igangsat en proces med henblik på fastlæggelse af strategiske hovedprioriteter for 2011 – indenfor rammerne af den strategi, der blev fremlagt i slutningen af 2009 – og opdatere de langsigtede finansielle målsætninger. Resultaterne af denne proces vil blive præsenteret samtidig med vores delårsrapport for 3. kvartal 2010, siger Henrik Brandt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125