23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Agnes Cupcakes ApS
Kristian Vangsgaard er fratrådt som direktionsmedlem for Agnes Cupcakes ApS. Johannes Torpe er herefter tiltrådt.

AarhusKarlshamn AB
AAK, AarhusKarlshamn har udnævnt Torben Friis Lange (47) som Vice President for forretningsområdet Chocolate & Confectionery Fats.

Bemis Europe Flexible Packaging
Niels Chr. Schou, 43 år, er tiltrådt som subsidiary manager Scandinavia hos Bemis Europe Flexible Packaging, hvor han får ansvaret for salg og markedsføring af virksomhedens emballager i Sverige, Norge, Danmark og Island, og fra hovedkontoret i Horsens at koordinere de regionale salgs- og service afdelinger.

Coop
Per Toelstang er ansat som ny koncerndirektør, CFO med ansvar for regnskab & økonomi, i Coop.

Danisco
Gilles van Nieuwenhuyzen, er udnævnt til direktør for enablers-divisionen og medlem af executive committee i Danisco. Han har tidligere arbejdet for CSM og senest været konstitueret administrerende direktør bl.a. i Vopak.

DeLaval
Peter Jørgensen, 41 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for DeLaval i Vejle. Han kommer fra en stilling som divisionsdirektør hos Dansk Overflade Teknik, og forinden var han i syv år hos Skako, senest som salgsdirektør.

DeLaval leverer automatiske malkesystemer og malkestaldssystemer til mælkeproducenter.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109