23948sdkhjf

DAN-Palletiser i finsk samarbejde

Kafeko OY har indgået en samarbejdsaftale med DAN-Palletiser A/S om at repræsentere det danske firma i Finland pr. 1. september 2010.
Kafeko OY er specialiseret indenfor proces- og emballageteknologi.

Deres kunder omfatter virksomheder indenfor bl.a. fødevareindustrien, specielt konfekture- og kaffeproducenter samt den kemiske industri.

Kafeko repræsenterer allerede store virksomheder som Bosch Packaging Technology, Probat og nu også DAN-Palletiser.

Kombinerer ekspertise
- Ideen med dette samarbejde er at kombinere Kafekos ekspertise som distributør af maskiner inden for proces- og emballageindustrien i Finland med DAN-Palletisers kernekompetencer inden for produktion af palleteringsudstyr. Dette er et skridt i den rigtige retning og vil være til stor gavn for både Kafeko og DAN-Palletiser , siger Carsten Buhl, administrerende direktør, DAN-Palletiser A/S.

DAN-Palletiser har i årtier designet, produceret, distribueret, indkørt og vedligeholdt palleteringsanlæg i Europa og er en af de største på markedet indenfor levering af palleteringsanlæg.

Gennem årene har DAN-Palletiser leveret og installeret mere end 1.000 anlæg inden for bl.a. drikkevareindustrien, fødevareindustrien og den kemiske industri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079