23948sdkhjf

Det sker: Midtjylland som international gastronomisk destination

Efter et udbytterigt kick off møde i Taste Aarhus i juni måned er det nu tid til handling. Kom med til workshop om regionens gastronomiske fremtid.
Mandag den 13. september afholder Taste Aarhus en workshop, hvor ideer bliver til handling.

Blandt emnerne er:
Stjerner uden for København: Hvordan får vi flere danske og internationale madanmeldere til også at se uden for København?

U21 EM 2011 i Århus: Hvordan kan journalisterne under EM 2011 blive inspireret til at skrive om fødevareområdet i Midtjylland?

Læs mere om workshoppen og tilmelding .

Initiativet "Midtjylland som international gastronomisk destination" blev startet i foråret 2010 i et samarbejde mellem Taste Aarhus, Århus Kommune samt DRC - Danmarks Restauranter & Cafeer.

Dynamisk nytænkning
Formålet med Taste Aarhus er aktivt at arbejde for at synliggøre Midtjylland som international gastronomisk destination til gavn for restauranter, fødevareproducenter samt området generelt. Samtidig skal området bliver endnu bedre til at udnytte det høje gastronomiske niveau i sin branding.

Taste Aarhus skal skabe synergi mellem videninstitutioner, landbrugsproduktion, fødevareproducenter, dygtige håndværkere og detailhandlere, som i fællesskab kan skabe dynamisk nytænkning på fødevareområdet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081