23948sdkhjf

Vraa dampvaskeri er klar til nye fødevarekunder

Firmaet har nu papir på den internationalt anerkendte fødevarestandard ISO 22000, hvilket giver både nye og gamle kunder garanti for at arbejdsbeklædningen fra Vrå er sikker at bruge i fødevarefirmaer.
Vraa dampvaskeri a/s modtog i august ISO 22000 certifikatet efter en stor arbejdsindsats.

- Vi har i lang tid overvejet at blive certificeret og sidste år tog vi den endelige beslutning, primært fordi en del kunder har udtrykt ønske om det, siger Stina Rasmussen, der er miljøkoordinator i familiefirmaet fra 1956.

Målet har været, at fødevarevirksomheder risikofrit i forhold til fødevaresikkerhed kan anvende firmaets arbejdsbeklædning.

Har trukket mange ressourcer
For at få certificeringen har Vraa dampvaskeri blandt andet arbejdet med adgangsbegrænsning til arbejdsområderne, sat insektnet op, opgraderet hygiejneopgaver og udviklet nye arbejdsprocedurer.

Stina Rasmussen håber, certifikatet vil føre til nye kunder. Måske sundhedssektoren eller medicinalindustrien, men hun understreger, at initiativet også er taget af hensyn til nuværende kunders ønsker.

Må være på forkant
- Vi vil selvfølgelig gerne fastholde vores kunder, og fordi kravene til dem hele tiden bliver højere, må vi også være på forkant med garantier for renhed og fødevaresikkerhed, forklarer Stina Rasmussen.

Vraa dampvaskeri a/s er et af Danmarks største landsdækkende industrielle vaskerier. Det har fra begyndelsen været ejet og drevet af familien Rasmussen.

Firmaet udlejer, vasker og servicerer kunder med arbejdsbeklædning, sengelinned, håndklæder, duge, servietter, logo- & standardmåtter, mopper mv.

Nye kunder
Direktør og daglig leder er Jørgen Rasmussen, som overtog ledelsen efter sin far i 1984, og familien gør det godt i vaskeribranchen.

Stina Rasmussen fik ejerskab i virksomheden i 2002 sammen med sine brødre Thomas og Martin.

- Vi har kunnet mærke krisen, men er egentlig meget godt med. Vi har fastholdt kunder og har fået nye kunder – blandt andet i det offentlige, siger Stina Rasmussen.

Hun ser frem til at fortælle kunderne om certificeringen, som gerne skulle skabe glæde og interesse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063