23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aktieselskabet Korn- og Foderstof Kompagniet
Vagn Aage Jensen, direktør og Gert Arne Helge Rantzow er udtrådt af bestyrelsen. Monika Christina Lekander, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Bring Frigoscandia A/S
Jens Rom, adm. direktør i Bring CityMail Denmark A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Lis Børgesen, økonomidirektør i Bring Frigoscandia A/S, og Jan Erik Anders Kilström, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Åse Linde Tornee, Sverige, Bengt Gunnar Filip Collin, Sverige, Kaj Lennart Nilsson, Sverige, og Lars Göran Adgård, Sverige, er alle udtrådt af bestyrelsen.

Bring Frigoscandia er specialiseret i fødevaretransport.

ICA Sverige
Nina Jönsson efterfølger Petra Axdorff som Sortiment- og indkøbsdirektør i ICA Sverige i efteråret 2010.

Hun kommer fra Procter & Gamble, hvor hun bl.a. var kategoriansvarlig for Tesco.

Scanfedt A/S
Erik Poulsen, direktør i Teknologiske Informationscentre, TIC, er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Christian Pagaard Junker, adm. direktør i Danish Agro A.m.b.A., er fratrådt som næstformand, men forbliver i bestyrelsen.

Scanfedt A/S blev etableret i 2003 med eget fedtblandingsanlæg og formålet med Scanfedt A/S er at indkøbe og blande vegetabilske fedter til ejerne af Scanfedt A/S. Selskabet ejes af en række DLA Agro medlemmer.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078