23948sdkhjf

Koncerndirektør forlader Chr. Hansen

Direktionsmedlem og koncerndirektør for Colors & Blends Division, Hans Thorkilgaard, har besluttet at forlade ingrediensfirmaet med udgangen af september 2010.
Hans Thorkilgaard været ansat i Chr. Hansen Holding siden 1999.

Koncerndirektør Carsten Hellmann, Global Sales, vil midlertidigt overtage ansvaret for Colors & Blends Division sideløbende med hans nuværende stilling som øverste leder af den globale salgsorganisation.

Held og lykke
- Jeg vil gerne takke Hans for hans store andel i den udvikling, Chr. Hansen har gennemgået gennem de sidste 11 år, ikke mindst de sidste fem år som koncerndirektør for Colors & Blends Division, hvor han har bidraget til at positionere Chr. Hansen på markedet for naturlige farver. Jeg ønsker Hans held og lykke i fremtiden, udtaler Adm. Direktør Lars Frederiksen.

Nye udfordringer
- Jeg har været meget glad for at arbejde i Chr. Hansen og være en del af forandringsprocessen i virksomheden. Efter den succesfulde børsintroduktion og efter at have været i spidsen for Colors & Blends Division, mens forretningen inden for naturlige farver er vokset fra moderat til solid, føler jeg, at tiden nu er inde til at søge nye udfordringer, siger Hans Thorkilgaard.

Chr. Hansens direktion vil herefter bestå af Lars Frederiksen, Henning Jakobsen, Knud Vindfeldt, Henrik Dalbøge, Carsten Hellmann, Winnie Bügel og Jesper Allentoft.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08