23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Pej gruppens FOOD & CONSUMER TRENDS 2012-2015

I begyndelsen af november sætter pej gruppens trendkonference fokus på fødevareforbruget i perioden 2012-2015.

Til november arrangerer pej gruppen for syvende år i træk en konference, der har fokus på de tendenser, der påvirker det skandinaviske forbrug af fødevarer.

Deltagerantallet ligger årligt på omkring 400 fagfolk, som tæller en blandet flok af kædedirektører, indkøbere, producenter, distributører, emballageudviklere, marketing- og mediefolk.

Forbruget ændrer sig

På konferencerne giver pej gruppen svaret på, hvorfor de store kæder helst ikke vil på nettet, og der bliver givet kvalificerede bud på, hvorfor sundhed er blevet et område for ekstremister, samt hvorfor medier og måltider kæmper daglige kampe om magten.

Pej gruppen præsenterer endvidere et nyudviklet food-health-trendmap.

Værktøjet giver et overblik på folke-og livsstilssygdomme og vinkler fødevarer som en del af løsningen.

Konferencedagen er bygget op af en lang række forskellige foredrag, som giver forskellige vinkler på tendenser inden for fødevareforbrug.

Konferencen afholdes følgende datoer:

Herning: 2. eller 3. november 2010

Oslo: 9. november 2010

København: 11. november 2010

Se

invitationen

, hvor der står mere om program og tilmelding.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web04