Det sker: Pej gruppens FOOD & CONSUMER TRENDS 2012-2015
I begyndelsen af november sætter pej gruppens trendkonference fokus på fødevareforbruget i perioden 2012-2015.
Deltagerantallet ligger årligt på omkring 400 fagfolk, som tæller en blandet flok af kædedirektører, indkøbere, producenter, distributører, emballageudviklere, marketing- og mediefolk.
Forbruget ændrer sig
På konferencerne giver pej gruppen svaret på, hvorfor de store kæder helst ikke vil på nettet, og der bliver givet kvalificerede bud på, hvorfor sundhed er blevet et område for ekstremister, samt hvorfor medier og måltider kæmper daglige kampe om magten.
Pej gruppen præsenterer endvidere et nyudviklet food-health-trendmap.
Værktøjet giver et overblik på folke-og livsstilssygdomme og vinkler fødevarer som en del af løsningen.
Konferencedagen er bygget op af en lang række forskellige foredrag, som giver forskellige vinkler på tendenser inden for fødevareforbrug.
Konferencen afholdes følgende datoer:
Herning: 2. eller 3. november 2010
Oslo: 9. november 2010
København: 11. november 2010
Se invitationen , hvor der står mere om program og tilmelding.