23948sdkhjf

Ny topchef til Royal Greenland

Efter 4 år forlader den nuværende topchef Flemming Knudsen Royal Greenland. Ny direktør bliver Michael Thinghuus.
Det bliver først til foråret ,at Royal Greenlands nye direktør Michael Thinghuus kan sætte sig i chefstolen. Der forlader Flemming Knudsen nemlig koncernen efter 4 år, skriver KNR.

Bedste mand til jobbet
- Michael Thinghuus var simpelthen den bedste person, han har rent intellektuelt stor spændvidde, og så er han entusiastisk og engageret. Ikke mindst har han leveret superflotte resultater, der hvor han har været, begrunder formand for Royal Greenlands bestyrelse Niels de Coninck-Smith valget af den kommende topchef.

Senest den 1. april 2011 bliver Michael Thinghuus administrerende direktør i Royal Greenland, der med sine ca. 2000 medarbejdere og en omsætning på omkring 4,5 milliarder kroner er den største virksomhed i Grønland.

Michael Thinghuus er i dag administrerende direktør for møbelkoncernen ID-design, der er kendt for IDÈ-møbler.

Tak til Flemming Knudsen
Det bliver efter 40 år i erhvervslivet og fire år på toppen af Royal Greenland, at Flemming Knudsen til foråret tager sin afsked blot for at forfølge en bestyrelseskarriere.

- Flemming Knudsen har ledet Royal Greenland igennem en vanskelig periode herunder en rekapitalisering og reduktion af virksomhedsomfanget. Virksomhedens resultater og likviditet er i bedring ovenpå et svært 2008/09. Den nye ledelse kan således umiddelbart tage fat på de mange fremadrettede forretningsmuligheder, som ligger i selskabet, skriver Royal Greenland i en pressemeddelse.

Vicekoncerndirektør Pâviâraq Heilmann har også besluttet ikke at forlænge sin åremålskontrakt med Royal Greenland og i stedet forfølge andre interesser indenfor fiskeri og det øvrige erhvervsliv i Grønland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079