23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt gourmetnetværk for kvinder

Mød danske Michelin-kokke og prøvesmag verdens bedste champagner og kaviar. Det bliver muligt for medlemmer af netværket Sakana, der tilbyder kvinder at mødes til arrangementer med gastronomi i centrum.

Sakana er et nyt netværk for yngre kvinder med et lidenskabeligt forhold til gastronomi.

Medlemmerne vil blive inviteret til særlige events med de mest fremtrædende personligheder indenfor gastronomi i Danmark - og derigennem få et unik indblik i mad på topniveau.

Større armbevægelser

Bag netværket står kogebogsforfatter, tidligere elite-kendoudøver og sushikok Zoë Escher, der med Sakana vil udvide yngre kvinders forståelse for de trends og oplevelser, som moderne gastronomi byder på.

- Når man arbejder med gourmetmad i udlandet, så oplever man en meget stor bredde og variation i smagsindtryk. Der er simpelthen større armbevægelser og en større nysgerrighed. Det vil jeg gerne vise danske yngre kvinder - og der er faktisk mange muligheder i Danmark, fortæller Zoë Escher.

100 medlemmer

Målet med netværket er at få omkring 100 medlemmer og afholde en event hver anden måned.

- Sakana er det første netværk for kvinder, hvor man får chancen for at komme helt tæt på menneskerne, råvarerne, anmelderne og teknikkerne bag det ypperste gastronomi, der findes i Danmark, siger Zoë Escher.

I øjeblikket arbejder hun på at skabe rammerne for yderligere arrangementer i 2011. Blandt andet er en aftale med restaurant NOMA undervejs.

Læs mere på

www.sakana.dk
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03