23948sdkhjf

Storgrossist på vej til København

Den internationale frugt-, grønt- og blomstergrossist Landgard Blumen & Pflanzen GmbH vil etablere en 6.500 kvm stor Cash & Carry i Copenhagen Markets.
Den tyske grossist har besluttet sig efter en grundig research og bekræftede beslutningen ved at underskrive et letter of intent (en hensigtserklæring) 1. september 2010.

Det skriver Copenhagen Markets i deres nyhedsbrev fra september.

Afgørende skridt
Landgard er en de største europæiske blomster-, frugt- og grøntgrossister med afdelinger i 12 europæiske lande og en årsomsætning på 12 mia. kr. De største aktiviteter er 33 Cash and Carry forretninger i flere lande og 4 frugt- og grøntauktioner i Tyskland. Landgard er ejet af de tyske producenter.

- Etablering af en Cash & Carry i Copenhagen Markets er et afgørende skridt i realiseringen af vores markedsstrategi for Skandinavien. Udbuddet bliver en kombination af dansk producerede blomster og Landgards brede udvalg, som vi er sikre på bliver attraktivt for mange kunder på Copenhagen Markets, siger Jürgen Rosar, leder af Landgards blomsterdivision.

Et internationalt gennembrud
Landgards beslutning er et internationalt gennembrud for Copenhagen Markets.

- Med Landgards tilsagn har vi vist, at vores markedskoncept og strategiske placering i Høje Taastrup også kan tiltrække store internationale aktører, som ønsker salg og distribution til København, Sydsverige og som brohoved til Skandinavien. Landgard vil trække mange kunder til Copenhagen Markets, hvilket gør en placering her endnu mere attraktiv for såvel danske som internationale fødevare- og blomstergrossister. Men selvfølgelig ser vores nuværende lejere også med en vis bekymring på konkurrencen fra Landgard, siger direktør Torben Flinch, Copenhagen Markets.

Målet er, at Copenhagen Markets skal være Nordeuropas største og mest dynamiske markedsplads og distributionscenter for friske fødevarer som frugt & grønt, kød, fisk, brød, specialiteter og tørvarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11