3.000 gennemprøvede opskrifter - lige fra det hurtige og nemme til det sofistikerede og tidskrævende.
Det er lidt af det, man finder på FDB's nye store mad-site.
- Viskalspise.dk er både til dem, der har en travl dag og helst vil have madlavningen overstået i en fart og dem, der er i gang med alenlange køkkenprojekter, hvor det hele skal laves fra bunden, forklarer Inger Abildgaard, der er madredaktør og i mange år har arbejdet på FDB's månedsmagasin Samvirke.
De tusindvis af opskrifter kommer alle fra anerkendte opskriftssamlinger såsom voresmad.dk, 2gangeomugen.dk, Sæson for god smag og ikke mindst FDB's egne samlinger fra Samvirke, SuperBrugsen, Kvickly og Irma.
På sitet vil både professionelle kokke, madbloggere og helt almindelige danskere kunne dele deres yndlingsopskrifter.
I løbet af efteråret bliver sitet udvidet med endnu flere muligheder, så danskerne f.eks. kan finde andre danskere med samme madsmag som dem selv, spise sundt og klimavenligt, lave sund og ordentlig mad i en travl hverdag, få opskrifter på farten eller gode råd til, hvordan man blancherer.