23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Agro Business Park
Agro Business Park har ansat to nye medarbejdere: Anne-Luise Skov Jensen, 35 år, uddannet agronom, indtræder i et barselsvikariat for Kathrine Vejgaard Stage og skal som international projektkonsulent varetage opgaver i regi af Enterprise Europe Network.

Desuden er Louise Krogh Johnson, 29 år, der er uddannet inden for antropologi og internationale studier ansat og bliver ny projektleder hos Innovationsnetværket for Biomasse, hvor hun skal varetage opgaver inden for formidling og virksomhedsnetværk.

Alectia
Christian Vesterager er ansat som afdelingsleder for den nye afdeling Anlæg og Miljø.

Christian Vesterager kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nature Consult.

Alectia er en rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet bryggerier og mejerier.

Brødrene Hartmann
Michael Rohde Pedersen, 53 år, tiltræder 15. september som ny administrerende direktør for Brødrene Hartmann. Han kommer fra en stilling som general manager i Georgia-Pacific, hvor han var regionsansvarlig for det nordlige og østlige Europa.

Carlsberg A/S
Christina Rasmussen er udnævnt til CFO/Økonomidirektør i Carlsberg Danmark. Hun kommer fra en stilling som CFO og medlem af koncernledelsen i Toms Gruppen A/S.
Christina Rasmussen afløser Jan Thieme Rasmussen, som er udnævnt til Vice President Finance i Carlsberg Group.

Coop
Per Toelstang, 43 år, tiltræder 1. december som ny koncerndirektør, CFO, med ansvar for regnskab & økonomi i Coop. Han kommer fra et tilsvarende job som CFO i Dako.

Copenhagen Food Consulting ApS
Torben Klitbo, Jørgen Ipsen Lange og Christian Lytje er alle indtrådt i bestyrelsen for Copenhagen Food Consulting ApS.

DLG
DLG har ansat Gitte Dahlgaard, 39 år, som pressekoordinator med tilknytning til DLG Kommunikation & Marketing på Axelborg, hvor hun får til opgave at intensivere pressearbejdet i relation til både landsdækkende og fagmedier for at styrke grovvareselskabets profil.

Horesta
Katia K. Østergaard, 40 år, tiltræder 1. oktober som ny administrerende direktør Horesta. Hun kommer fra Dansk Erhverv, hvor hun har været en del af direktionen, siden organisationen blev stiftet i 2007.

Institut for Jordbrugs- og Fødevareinnovation
Institut for Jordbrugs- og FødevareInnovation har ansat Malene Juul Rasmussen som innovationskonsulent – et job, hvor hun skal indgå i Agrotechs statistikteam og arbejde med statistisk modellering, dataanalyse og forsøgsplanlægning med base i Århus.

Nordic Seafood A/S
Fujiro Kamio, Japan, Katsunori Sasao, Chile, Terry Edward Shaff, USA er alle indtrådt som medlem af bestyrelsen. Jens Peter Klausen, Lars Hermes Olsen og Jason Douglas Plato, New Zealand, er alle udtrådt af bestyrelsen.

Tulip Food Company P/S
John Blacksdal Møller er udtrådt af bestyrelsen for Tulip Food Company P/S til fordel for Torben Søgaard Hansen.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131