23948sdkhjf

Uhrenholt henter direktør fra BornPoultry

Jørn Pedersen forlader sit job i BornPoultry A/S ved udgangen af oktober. Han tiltræder en stilling som direktør for Uhrenholts A/S' datterselskab i Rusland.
Jørn Pedersen bliver en del af ledelsesteamet i Uhrenholts koncernledelse i Middelfart, skriver Bornholms Tidende

Uhrenholt sælger blandt andet kød, mejeriprodukter, fiskeprodukter og har en omsætning på mere end 4 mia. kr. og har omkring 690 ansatte og er repræsenteret i 90 lande. Jørn Pedersen vil få fast base i Uhrenholts datterselskab i Moskva.

Kan ikke afslå
Jørn Pedersen udtaler:

- Uden at være aktivt jobsøgende fik jeg i sommer et spændende jobtilbud som jeg og min familie har brugt rigtig lang tid på at overveje og vi har nu besluttet at et sådant tilbud kan vi ikke afslå. Jeg har været glad for min tid på Bornholm og for mit job i BornPoultry A/S.

Beklager afskeden
Bestyrelsesformand Peter Brandt Koefoed beklager Jørn Pedersens afsked.

- Jørn har leveret en stor indsats for BornPoultry og jeg og Bestyrelsen beklager, at han har valgt nye udfordringer. Men jeg ønsker ham held og lykke med dem og håber, at han vil bevare forbindelsen til Bornholm. Bestyrelsen vil nu overveje ledelses situationen i selskabet, men på kort sigt vil den øvrige nuværende ledelse videreføre selskabet i nært samarbejde med Bestyrelsen, siger Peter Brandt Koefoed.

BornPoultry A/S er en selvstændig bornholmsk virksomhed, hvis mission er at producere og sælge bornholmske kyllingeprodukter til kvalitetsbevidste forbrugere. Hovedmærkerne er varemærkerne Bornholmerhane og Bornholmerkyllingen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094