23948sdkhjf

Norrmejerier fortsætter fremgang

Årets første otte måneder gav et resultat på 47 mio. kr. Mejeriet vil udvide produktionen af den populære Västerbottensost samt bygge en ny distributionscentral.
Norrmejeriers bestyrelse mener, det er en stærk innovationskraft, når det gælder udvikling af virksomheden og produkterne, der har haft afgørende betydning for det gode resultat.

- Vi har al mulig grund til at være glade, siger adm. direktør i Norrmejerier, Bo Rasmussen og fortsætter:

- Markedet for mejeriprodukter er meget konkurrencepræget, og dette er et bevis på, at vi gør de rigtige ting, og at forbrugerne sætter pris på os og vores arbejde i hele det nordlige Sverige.

Flere store projekter
Det gode resultat styrker virksomhedens evne til at investere, og der er ingen mangel på udfordringer. Flere store projekter, der kræver betydelige investeringer er undervejs.

- Lige nu har vi planer om at udvide Burträsk Mejeri til at producere mere Västerbottensost. Vi bygger en ny samdistributionscentral i Lycksele og vi vil snart påbegynde en omfattende opgradering af produktionsapparatet i Luleå, for blot at nævne nogle få eksempler på større initiativer, siger Bo Rasmussen.

Resultat efter finansielle poster blev på 47,3 mio. svenske kr.

Norrmejeriers omsætning var på 1182 mio. svenske kr., hvilket er på niveau med sidste år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078