23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Succes med at sælge hestekød

Slagtermester Henrik Hansen i Vipperød har succes med sit slagteri, der slagter heste, kreaturer og lam. Efter sommerferien er der ansat seks nye medarbejdere.

Henrik Hansen er den eneste på Sjælland, der eksporterer hestekød, og alt kødet sendes til Frankrig.

På slagteriet modtages heste, kreaturer og lam fra især det nordvest- og midtsjællandske område, skriver Nordvestnyt.

Hestekødet ender i Paris

Hestene er en niche for slagtermester Henrik Hansen med 15-20 slagtninger om ugen, mens der slagtes en del flere kreaturer og lam.

En lastvogn ankommer hver søndag aften til Paris med de slagtede heste, og mandag morgen sørger den franske grossist for videresalget.

Slagtermesteren har oplevet en støt stigning i aktiviteterne, siden han åbnede i 2006. Efter sommerferien er der ansat seks nye medarbejdere, fordi slagteriet udbener mere på stedet, skriver Nordvestnyt.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093|