23948sdkhjf

Tetra Pak indfører FSC-mærkning i Danmark

Producenten af emballage- og procesløsninger, begynder i 2010 at arbejde sig hen imod at 40 procent af salget af emballage til Danmark bliver FSC-mærket.
Certificeringen garanterer, at den FSC-certificerede skov dyrkes og håndteres på en ansvarsfuld måde, der fremmer biologiske mangfoldighed.

Certificeringen gør det muligt for Tetra Paks kunder at anvende FSC-mærket på emballagerne, hvilket kan være med til at styrke kundernes miljøarbejde.

- Som et vigtigt element i vores forretningsstrategi intensiverer vi nu vores arbejde med bæredygtighed. Ved at lytte til markedets ønsker kan vi nu tilbyde klimavenlige emballager, hvor de vedvarende råvarer FSC-certificeres. Gennem dette initiativ giver vi vores kunder en mulighed for at styrke deres brands, siger Johnny Olsson, VD Tetra Pak AB.

270 millioner kartonemballager
I første omgang muliggør Tetra Pak, at ca. 270 millioner af de kartonemballager, som Tetra Pak afsætter på det danske marked kan FSC-mærkes, hvilket svarer til ca. 40 procent af Tetra Paks salg af emballage til Danmark.

Det er et vigtigt skridt på vejen mod Tetra Pak’s endelige målsætning om, at alt Tetra Pak-emballage skal produceres af træ fra certificerede skove.

Bred satsning
Tetra Pak er samtidig blevet medlem af FSC Danmark, og FSC Danmark ser frem til den brede satsning fra Tetra Pak.

- Det glæder os, at FSC-mærket nu kommer tættere på forbrugernes hverdag. Tetra Paks satsning på bæredygtige råvarer og engagement som medlem af FSC Danmark er med til at sikre større fokus på klima og miljø på danskernes morgenbord. Når det bliver nemmere at vælge miljørigtigt, styrker vi både forbrugernes viden og engagement, siger Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder hos FSC Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078