23948sdkhjf

Konkurs-ramt stålvirksomhed får nyt liv

Vamdrup-virksomheden SRS Engineering, der leverer til fødevarebranchen, har smidt håndklædet i ringen efter en fejlslagen ordre. Nu fører ejerens søn virksomheden videre.
Ifølge JydskeVestkysten mærkede SRS Engineering allerede finanskrisen i 2008, men det var først i august 2010, at ejeren, Kaj Pedersen, måtte opgive at føre virksomheden videre.

Paradoksalt nok var det en enkelt ordre, der fik filmen til at knække hos SRS Engineering. Et anlæg til produktion af vaskepulver levede ikke op til kundens ønsker, og udviklingsomkostningerne på 1 mio. kr. var dermed tabt for SRS Engineering.

Sønnen opkøbte konkursbo
– Det har taget os 40 år at udvikle firmaet, og så kommer man ind i sådan noget lort, hvor det hele vælter, udtaler Kaj Pedersen til JydskeVestkysten.

Der er imidlertid stadig liv i den sydjyske producent af procesanlæg, idet Kaj Pedersens søn, Lars Pedersen, har opkøbt det konkursramte selskab og videreført det under navnet Sigma Process Engineering.

Kaj Pedersen selv er også stadig tilknyttet firmaet som provisionslønnet sælger, men den 68-årige tidligere ejer planlægger at drosle ned i løbet af de næste par år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078