23948sdkhjf

Frokost.dk rykker til Jylland

Frokostleverandøren Frokost.dk planlægger at etablere sig i Århus, Trekantsområdet og Odense.
Efterhånden har Frokost.dk skabt en solid afsætning i København og planlægger nu at rykke længere mod vest. Nærmere betegnet Århus, Trekantsområdet og Odense, skriver dagbladet Børsen.

Satsningen i Århus og omegn
Frokost.dk slår faktisk allerede sine folder i Århus og har gjort det siden august. Her er man allerede nu nået op på 180 daglige måltider til forskellige firmaer.

- Når vi har valgt at gå ind i Århus som det første sted uden for hovedstaden, hænger det sammen med, at byen har et stærkt og forskelligartet netværk af leverandører og et modent marked, hvor kunderne ved, hvad de vil have, siger Mads Aarøe Mathiesen til Børsen.

Satsningen i Århus omfatter også Odder, Skanderborg, Silkeborg, Hadsten og Skødstrup.

- Målet er 500 daglige måltider til lokale virksomheder fra 10 forskellige leverandører i Århus-området inden årsskiftet. Hvis vi når det, er vi parate til at ekspandere yderligere og etablere os i Trekantsområdet og senere i Odense, siger adm. direktør i Frokost.dk, Mads Aarøe Mathiesen.

Dygtigere til at drive forretning
Frokost.dk omsatte i 2009 for 72 mio. kr., hvilket svarer til en nedgang på 13 % sammenlignet med 2008, hvor man omsatte for 83 mio. kr. Til gengæld kunne man fremvise et overskud på 3,6 mio. kr. før skat sammenlignet med et underskud på 240.000 kr. året før.

Årsagen til fremgangen på bundlinjen er ifølge Mads Aarøe Mathiesen, at virksomheden er blevet skarpere på driften og dygtigere til at drive forretning.

På grund af investeringer i Århus i 2010 forventer han dog et mindre overskud i 2010, men samtidig håber han at nå sammenlagt 5.000 leverede måltider dagligt inden udgangen af året. Det tal lå på 4.000 leverede måltider ultimo 2009.

Frokost.dk formidler frokostmåltider til virksomheder, har ingen egenproduktion, men arbejder tæt sammen med cateringfirmaer og restauranter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093