23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stor interesse for jersey-kød

Hakket økologisk Jersey-kød fra Friland, som blev lanceret i forsommeren, er blevet rigtig godt modtaget af Irmas kunder, som i forvejen er storbrugere af jersey-mælk.

Alt det kød, som Friland kan levere, bliver solgt, oplyser Friland Nyt.

For at sikre, at alle kunder får en chance for at smage det magre velsmagende kød, bliver kødet

rationeret, så alle Irmabutikker får et afmålt antal pakker.

Vil skaffe flere dyr

Friland arbejder nu hårdt for at kunne levere mere jersey-kød til Irma.

Dels ved at skaffe flere jersey-køer, dels ved at undersøge mulighederne for at udnytte de leverede slagtedyr bedre, så mest muligt af Jersey-kødet kan bruges til det eftertragtede hakkekød.

Skinker er eftertragtede

De andre typer økologisk kød fra Friland, sælger også godt.

Der er fortsat god efterspørgsel på alle delstykker fra økogrisene. Eksportmarkederne har god efterspørgsel, og især skinker er eftertragtede.

Mængden af leverede svin er fortsat den vigtigste hindring for øget salg.

Salget af øko-okse ligger højt sammenlignet med sidste år. Især Økologisk Ungokse er kommet stærkt igen efter en nedgang i salget i starten af dette regnskabsår, oplyser Friland Nyt.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.118