23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arla Foods / Consumer Nordic DK
Jens Mondrup er ny marketingdirektør i Arla Foods' danske markedsorganisation, Consumer Nordic DK. Han kommer fra en stilling som direktør i Ferrosan A/S's Consumer Health division.

Cocio Chokolademælk A/S
Peter Giørtz-Carlsen er udtrådt af direktionen for Cocio Chokolademælk A/S. Jørgen Staarup Christensen er herefter indtrådt.

Copenhagen Markets A/S
Mette Bay Klarskov er tiltrådt som nærstformand i bestyrelsen for Copenhagen Markets A/S, imens Jørgen Herman Mortensen er tiltrådt som formand.

Copenhagen Markets ventes at blive Nordeuropas største og mest dynamiske markedsplads og distributionscenter for friske fødevarer, blomster og brugskunst, når det står indflytningsklar i 2013.

Dansk Standard
Connie C. Staniok, 37 år, er ansat som HR-chef Dansk Standard, hvor hun sammen med den øvrige ledelse skal sætte fokus på at udvikle organisationen.

Dansk Standard er Danmarks nationale standardiseringsorganisation og arbejder blandt andet inden for områderne maskiner, mekanik, elektroteknik, byggeri, anlæg, energi, fødevarer, CE-mærkning, ATEX og miljø.

Det Sunde Køkken ved Region Sjælland
Kokken Mogens Fonseca Pedersen er fra 1. november Region Sjællands nye driftschef for Det Sunde Køkken, der leverer mad til patienter og personale på en stor del af sygehusene i regionen.

Lagkagehuset A/S
Niels Østenkær er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som formand for bestyrelsen er Kristian Scheef Madsen.

Landbrug & Fødevarer
Martin Skovmand er udnævnt til ny pressechef i Landbrug & Fødevarer. Han kommer fra en stilling som pressechef i Kulturministeriet.

Nordisk Food ApS
Nordisk Food Limited Liability Company har stiftet Nordisk Food ApS med Christian Porsmose Larsen som direktør.

Scanpo A/S
Hans Henrik de Lichtenberg er udtrådt af bestyrelsen for Scanpo A/S, hvorefter Lars Jacobsen er indtrådt.

Scanpo handler en gros med kød og kødprodukter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141