23948sdkhjf

Ny portal vil øge eksport af danske fødevarer

Udenlandske virksomheder får direkte adgang til viden om danske fødevareproducenter på en ny portal for eksportsamarbejde.
Foodfromdenmark.dk er en portal for ”eksportdating” mellem danske fødevareproducenter og udenlandske importører.

Udenlandske importører efterspørger danske specialiteter, men det viser sig at det kan være svært at finde de rette leverandører i Danmark.

Kan finde relevant producent
Eksportrådgivningsfirmaet Food from Denmark A/S står bag konceptet, og portalen har allerede 70 danske fødevareproducenter tilmeldt, og nye producenter bliver løbende tilføjet.

- Vi er flere gange blevet bekræftet i at det er en god idé med en eksportportal og selv da vi var i gang med at opbygge portalen for to år siden og havde ganske få virksomheder med, blev vi kontaktet af tyske kæder, som ønskede at få identificeret mellemstore danske fødevareproducenter på meget specifikke kategorier af produkter, siger salgsdirektøren Karsten Nielsen fra Food from Denmark A/S.

Erfaringen med at skabe kontakt til de udenlandske kæder viser, at de bruger internettet i høj grad til at finde deres leverandører i Danmark.

Food from Denmark sigter også efter at opbygge en tilsvarende database som klassificerer fødevareimportører på verdensplan.

Det er gratis at tilmelde sig portalen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094