23948sdkhjf

Det sker: Smag på Djursland

Den 30. oktober er SmagDjursland Dag, hvor der er mulighed for at møde lokale producenter af fødevarer og smage på deres produkter. Fødevaremessen afholdes i Grenaa.
- Vi vil være leverandører af bedre smagsoplevelser. Derfor vil vi gerne møde vores kunder ansigt til ansigt og præsentere dem for vores produkter, fortæller Christian Thomsen, Djursland Landboforening, der står bag SmagDjursland initiativet.

På fødevaremessen er der fin spredning over de knap tyve lokale udbydere, både geografisk og produktmæssigt.

Flere Djursland spisesteder har stande og der bliver mulighed for både at smage på drikkevarer fra lokale bryghuse og vingårde, ligesom der er et fint udbud af kød, pølser, fisk, honning, frugt og grønt.

Dobbeltborgmester-klip
SmagDjursland Dagen åbnes klokken elleve af de to Djursland-borgmestre, Kirstine Bille og Jan Petersen.

- Vi er glade for, at de to borgmestre har prioriteret SmagDjursland i deres pressede kalendere. Det er en super opbakning til de flere end 100 virksomheder, der allerede er med i SmagDjursland projektet, slår medarrangør Palle Erik Rasmussen fast.

Ambassadør udnævnes
Midt på dagen udnævnes for første gang årets SmagDjursland Ambassadør.

- Vi vil gerne fremhæve en – eller en gruppe – der på en eller anden måde, har været med til at profilere og sætte fokus på kvaliteten af Djurslands fødevareproduktion, fortsætter Christian Thomsen.

Der er fri adgang til fødevaremessen, der afholdes i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Læs mere om SmagDjursland initiativet .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078