23948sdkhjf

90 job forsvinder fra AarhusKarlshamn

Oliefabrikken i Århus skærer staben af medarbejdere ned fra de nuværende 360 til 270 inden udgangen af 2011.
AarhusKarlshamn er på en kraftig slankekur.

I alt er der lavet aftaler med 68 af de 90 medarbejdere, der skal forlade virksomheden inden udgangen af 2011. Alene i sidste uge blev 18 medarbejdere afskediget.

- Og det er hverken første eller sidste fyringsrunde. Vi er midt i en stor nedskæringsperiode, og der kommer flere afskedigelser allerede i næste måned. Der er virkelig skåret helt ind til benet, siger Bjarne Uldall, der er fællestillidsmand på oliefabrikken til Århus Stiftstidende.

AAK bliver i Århus
Administrerende direktør Jan Astrup afviser, at der er tale om begyndelsen til enden for den traditionsrige Århusvirksomhed.

- Tværtimod. Vi er del af en stor, svenskejet koncern, der satser på den højt forædlede produktionen i Århus, og som har investeret rigtig mange penge i fabrikken her. Vi bliver i Århus, vi har bare været nødt til at rationalisere for at kunne være konkurrencedygtige på et hårdt marked, siger han til Århus Stiftstidende.

Producenten af vegetabilsk fedt skærer også ned på fabrikken i Karlshamn i Sverige. Her forsvinder 124 arbejdspladser. Læs artiklen fra dengang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.923