23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Campylobacter i øko-kyllinger

Sødams Fjerkræslagteri i Skærbæk trækker hele økologiske kyllinger tilbage, fordi der er en for høj forekomst af Campylobacter i kødet.

Kyllingerne er slagtet den 18. oktober og pakket den 19. oktober.

Det oplyser Fødevarestyrelsen.

Solgt på Kultorvet

De er blevet solgt hos Årstiderne i Barrit, hos Slagteren på Kultorvet i København og hos Chr. Vollstedt i Haderslev.

Ifølge Fødevarestyrelsen kan kyllingekødet indeholde Campylobacter, hvis det ikke bliver varmet ordentligt op, og konsekvensen kan være diarré, mavesmerter, feber og opkast.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.147|instance-web01