23948sdkhjf

Coop har succes med æbleartister og karaterødder

Frugtfjolserne, der markedsfører frugt og grønt til børn, har hjulpet Coop med at sælge 2,5 millioner bakker og bægre med druer, bær, tørret frugt og andre sunde sager.
For 1 år siden lancerede Coop i samarbejde med filminstruktøren og tegneren Anders Morgenthaler det nye børneunivers Frugtfjolserne.

Med skæve figurer og navne som ”Det Tørre Tæskehold”, ”Æbleartisterne” og ”Karaterødder” er druer, bær og tørret frugt mv. blevet markedsført i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma.

Markedsføringsmetoder som kendes fra slik
Formålet har været at sælge mere sunde snacks til børn. Midlet har været at anvende nogle af de samme markedsføringsmetoder, som kendes fra slik.

Resultatet efter det første år er, at der er blevet solgt over 2,5 millioner bakker og bægre med det sunde slik.

Sundere livsstil
- Erfaringerne viser, at det er muligt at sælge meget mere frugt og grønt til børn, og dermed være med til at give dem en sundere livsstil, hvis man går nye veje, siger kategorigruppechef Povl-Erik Andersen, Coop.

I anledningen af 1 års jubilæet gør Coop en ekstra indsats for Frugtfjolserne med premiere på en ny kort film, som vises i grøntafdelingerne i en række butikker.
Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11